Kurani me shkronja shqipm

2. ledna 2013 v 20:40

4.Shkronjat e alfabetit arab me kesra -.

Kurani me shkronja shqipm

Kurani me shkronja shqipm

  • Foto - Përshëndetje dhe dua (lutje) në gjuhën arabe me ...

Kurani - Upload & Share PowerPoint presentations and documents


Shkruaj Lexo Dhe Meso Shkronjat e Kuranit


Selamu alejkum werhametullahi weberekatuhu Ketu inshaAllah e hapa ket tem qe te sjellim dua pershendetje islame me perkthim shqip ose pa perkthim:
Suretu El Fatiha është surja e parë e radhitur në Kur'an. Kjo sure ka rëndësi të madhe në besmin e një njeriu në Islam sepse përdorimi i kësaj sure
Possible Answer: Shkronja Kineze per tatuazhe më të bukura dhe më tërheqëse. Lajme Shqip; Kafeneja Jone - read more. Possible Answer: Tatuazhe me shkronja
3.Shkronjat e Alfabetit arab me fet'ha - YouTube
KURANI. i madhërishëm Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam

Shkronja Kineze Ne Shqip at Askives
Kurani i Shenjt-Shqip-Hasan I. Nahi - #2fishygirl on Scribd | Scribd
KURANI i madhërishëm Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mend
Published on Jun 21, 2012 by AjeteDheHadithe No description available. Category: Education Tags: Shkronjat alfabetit arab me kesra lexim kurani recitim ne
Dr. Musli Vërbani SHKRUAJ, LEXO DHE MËSO SHKRONJAT E KUR'ANIT Planprogrami i muslimanit të vogël OSLO 2009 2 Autori: Dr. Musli VËRBANI
Në gjuhën arabe nuk ka shkronja të posaçme për zanoret , por ato janë shenja te cilat i shtohen bashkëtingëlloreve , ato janë : fet'ha , kesra dhe
4.Shkronjat e alfabetit arab me kesra -.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama